Уписи на првачиња 2022/23 год

Почитувани, Во прилог можете да го погледнете известувањето за упис на првачиња во учебната 2022 / 23 година.

Одлука за реонизација

Почитувани, Со клик на копчето можете да ја погледнете одлуката за реонизација за упис на деца во прво одделение.   […]

Одлука

Во прилог можете да ја погледнете одлуката за избор на наставници во ПУ с.Страхојадица на определено време најмногу до крајот […]

Јавен Оглас

Подолу можете да го погледнете јавниот оглас објавен на 28.03.2022  

Конкурс Моја Уметност

Нашите ученици од деветто одделение со менторот Жаклина Бошковиќ учествуваа со ликовни дела на конкурсот “Мојата уметност” организиран од СУГС […]