Уписи на првачиња 2022/23 год

Почитувани, Во прилог можете да го погледнете известувањето за упис на првачиња во учебната 2022 / 23 година.

Конкурс Моја Уметност

Нашите ученици од деветто одделение со менторот Жаклина Бошковиќ учествуваа со ликовни дела на конкурсот “Мојата уметност” организиран од СУГС […]

Одлука

Нашето училиште на ден 24.11.2021 ја донесе следната одлука:

Патронат во нашето училиште

Преку слики Ви доловуваме дел од денешната празнична атмосфера по повод патрониот празник на нашето училиште.   По повод на […]

Одлуки и Решенија

Подолу погледнете ги следните одлуки и решенија кои ги донесе наставничкиот совет за следниве лица  

Не ја сечи гранката на која што седиш

По повод Антикорупциско образование на учениците од 9 то одделение под менторство на наставничката по македонски јазик Сања Соларова Андовска учествуваа на […]