Информации за вработените и органограм

Почитувани,Би сакале да ги поставиме јавно достапни информациите во врска со директорот, вработените и органограмот на учулиштетот. Директор: Љупка Стојановска […]

Велигденски хепенинг

На 14. 04. 2023 година (четврток) по повод големиот христијански празник Велигден, во ООУ „Марко Цепенков“ – Зелениково се одржа […]

Одбележување за Гоце Делчев

На 04. 02. 2023 година се одбележува 151 година од раѓањето на Гоце Делчев, нашиот голем национален херој, кој целиот […]

Литературно читање

Литературно читање по повод одбележување 21 февруари Меѓународен ден на мајчиниот јазик На 21. 02. 2023 година во училишната библиотека […]

Оглас за екскурзии

Почитувани, Во прилог погледнете го огласот за органзирање на екскурзии.